Η συμμετοχή σε ομαδικές συναντήσεις ελευθερώνουν την δύναμη της ομάδας η οποία βασίζετε στην οµαδικότητα, στην αλληλοβοήθεια, στ

Πως βοηθά η ύπνωση τον άνθρωπο;

Η ύπνωση σας βοηθά να αποκτήσετε αυτοσυγκέντρωση, αυτοέλεγχο και αυτοπεποίθηση. Να έχετε καλύτερη επαφή με το σώμα σας, τις αισθήσεις σας και τα συναισθήματά σας. Βοηθά στην επίτευξη προσωπικών και επαγγελματικών στόχων, στην απόκτηση επικοινωνιακών δεξιοτήτων, στην ενίσχυση διαπροσωπικών σχέσεων, στον έλεγχο ανεξέλεγκτων σωματικών συμπτωμάτων, στην διαχείριση ψυχολογικών προβλημάτων και του πόνου, στην διακοπή βλαβερών συνηθειών όπως διακοπή καπνίσματος κλπ.

Η κλινική Υπνοθεραπεία Είναι ένα από τα πιο λειτουργικά και αποτελεσματικά εργαλεία του ανθρώπου δοκιμασμένο στα βάθη των αιώνων. Μέσα από το υποσυνείδητο, σας οδηγεί σε εκείνες τις αλλαγές που ο συνειδητός σας νους αρνείται ή αδυνατεί από μόνος του να κάνει.
Σας υπενθυμίζω πως η ικανότητα του ανθρώπου, συνεπώς και η δική σας ικανότητα, να επαναπρογραμματίζει τις εσφαλμένες συνειδητές ή ασυνείδητες πεποιθήσεις του, ενυπάρχει μέσα του, είναι άπειρη.

Πόσο αποτελεσματικές είναι οι υπνοθεραπευτικές συνεδρίες;
O ψυχολόγος Alfred A. Barrios, Ph.D μετά από έρευνά του στην βιβλιογραφία της ψυχοθεραπείας, ανακοίνωσε στο περιοδικό American Health τα παρακάτω ποσοστά αποτελεσματικότητας:
Ψυχανάλυση: 38% επιτυχία μετά από 600 συνεδρίες.
Συμπεριφοριστική Θεραπεία: 72% επιτυχία μετά από 22 συνεδρίες.
Υπνοθεραπεία: 93% επιτυχία μετά από 6 συνεδρίες.

Πόσες συνεδρίες θα χρειασθώ;
Η υπνοθεραπεία είναι μια δυναμική και γρήγορη θεραπευτική μέθοδος. Ο ακριβής αριθμός συνεδριών ποικίλει από άτομο σε άτομο. Μια πλήρης και ολοκληρωμένη θεραπεία επιτυγχάνεται μόνο όταν εντοπιστεί και αναπλαισιωθεί η ρίζα του προβλήματος, η οποία όχι απλά δημιούργησε, αλλά συνεχίζει να δημιουργεί την προδιάθεση που οδηγεί στα συμπτώματα ή σε άλλα προβλήματα του ατόμου. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο αριθμός κυμαίνεται μεταξύ 6 – 10 συνεδριών.

Η ύπνωση είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος. Είναι μια κατάσταση παρόμοια με εκείνη μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, μέσα από την οποία βιώνουμε νοητική και σωματική χαλάρωση. Υπάρχει ταυτόχρονα απόλυτη συνείδηση του εξωτερικού μας περιβάλλοντος Το άτομο έχει τον απόλυτο έλεγχο καθ΄όλη την διάρκεια της εμπειρίας της ύπνωσης, καθώς και την επιλογή αυτών που θα κάνει και θα πει. Αν θέλει να κρατά για τον εαυτό κάποιες από τις σκέψεις και τα μυστικά του χωρίς να είναι απαραίτητα σημαντικό να τα μοιραστεί με τον θεραπευτή του. Πολλές φορές παίρνει απαντήσεις σε ερωτήματα που τον βασάνιζαν καιρό και έτσι μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του και να προχωρήσει σε αυτοθεραπεία.

Η υπνοθεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει με ένα τεράστιο φάσμα θεμάτων. Εδώ είναι μερικά παραδείγματα από τα πολλά πράγματα που υπνοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί και να βοηθήσει με άμεσο γρήγορο και αποτελεσματικό αποτέλεσμα.

▪ Πένθος Εμπιστοσύνη & Αυτοεκτίμηση
▪ Διατροφικές Διαταραχές
▪ συναισθηματικά ζητήματα
▪ Γονιμότητα Θέματα
▪ Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου Ιατρική
▪ Θέματα Ψυχαναγκαστική
▪ Ψυχαναγκαστική Διαταραχή
▪ Πόνος Ελέγχου
▪ κρίσεις πανικού
▪ Φοβίες & ιδεοληψίες
▪ μετα-τραυματικού
▪ Άγχος Σχέσεις, Σεξουαλική & Υπογονιμότητα Θέματα
▪ Προβλήματα ύπνου
▪ Στρες & ανησυχία Βάρος Θέματα
▪ Σπάζοντας ανεπιθύμητες συνήθειες
▪ Κάπνισμα έλεγχος του βάρους
▪ Καρφί δαγκώνει Ενούρηση Συνήθειες
▪ Διατροφικές διαταραχές
▪ Ανορεξία
▪ Βουλιμία
▪ Βουλιμία
▪ Ψυχαναγκαστικών διαταραχών
▪ Άγχος στρες
▪ κατάθλιψη
▪ Σεξουαλικά προβλήματα
▪ αθλητισμός
▪ Νεύρα (εξετάσεις, εξετάσεις κλπ)
▪ εμπιστοσύνη
▪ Αυτοεκτίμηση
▪ Τυχερά παιχνίδια
▪ Τα προβλήματα ύπνου
▪ Δημόσια ομιλία
▪ αφήσει να πάει
▪ Οι κρίσεις πανικού
▪ Φοβίες
▪ Πονοκέφαλοι
▪ Πόνος
▪ Ασθένεια
▪ Σχέσεις προβλήματα
▪ προβλήματα του δέρματος
▪ Αρθρίτιδα
▪ Συγκέντρωση
▪ Μνήμη
▪ φόβος
▪ Χαλάρωση
▪ Το κοκκίνισμα
▪ συστολή
▪ Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου
▪ Τοκετός
▪ πένθος
▪ ψεύδος
▪ προβλήματα των παιδιών
▪ Κίνητρα
▪ απόδοση στην εργασία
▪ Συνεντεύξεις
▪ Εξαρτήσεις
▪ Αυτο-πραγματοποίηση
▪ Προσωπική ανάπτυξη
▪ Εκπλήρωση
▪ Θεραπευτική Αναδρομή σε «προηγούμενη ζωή»
▪  αλληλεγγύη και τη συμμετοχή σε κάποιου είδους δημιουργικής δραστηριότητας.