Η Κυκλική Ολιστική Θεραπεία, παρέχει την  δυνατότητα θεραπευτικού αποτελέσματος, μέσα από την χρήση διαφόρων εργαλείων και εφαρμοσμένων τεχνικών. Η Κυκλική Ολιστική Θεραπεία είναι ένας συνδυασμός φυσικών και ενεργειακών τεχνικών, χωρίς φάρμακα, που βοηθά το άτομο να:

-ελευθερωθεί και να απαλλαγεί από σκέψεις και ανώφελα  συναισθήματα
-αναπτύξει την αίσθηση και το συναίσθημα της αγάπης
-ανοίξει το υποσυνείδητο και να υποδεχθεί θεραπευτικές υποβολές
-ισορροπήσει την αναπνοή
-Καθαρισμός από μπλοκαρίσματα στο σώμα
-ηρεμία και εσωτερική ενδυνάμωση
-την κατάσταση  της  ασφάλειας σε όλα τα επίπεδα
-ανακούφιση και ανάπτυξη επιθυμίας

Η Κυκλική Ολιστική Θεραπεία είναι μια ανεξάρτητη και πλήρως  ανώδυνη πρακτική εμπνευσμένη από την Γεωργία Σταυρινού σε ένα ευγενή συνδυασμό των ενεργειακών θεραπευτικών τεχνικών, της μεταμορφικής τεχνικής και της ύπνωσης. Η Κυκλική Ολιστική Θεραπεία πήρε το όνομα της από την κυκλική κίνηση σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος , χέρια -πόδια -κεφάλι και την ολιστική θεραπευτική επέμβαση της κυκλικής επαναλαμβανόμενης κίνησης. Καθ’ όλη την διάρκεια της θεραπείας το άτομο και ο θεραπευτής έχουν επικοινωνία και διάλογο ή αν θέλει το άτομο, διατηρεί τις σκέψεις του για τον εαυτό του και βρίσκεται σε πλήρη συναίσθηση και ενεργοποίηση.

Πως βοηθά η Κυκλική Ολιστική Θεραπεία τον άνθρωπο;

Η Κυκλική Ολιστική Θεραπεία σας βοηθά να αποκτήσετε αυτογνωσία για τις πράξεις σας και αυτοπεποίθηση. Να έχετε καλύτερη επαφή με τα συναισθήματά σας και να αναγνωρίζετε το αίσθημα και την αίσθηση της αγάπης. Η Κυκλική Ολιστική Θεραπεία Βοηθά στην απαλλαγή από εσωτερικές φοβίες και ανησυχίες καθώς και η ηρεμία του σώματος και του μυαλού βοηθά στην θεραπεία του σώματος γιατί επιφέρει την ισορροπία και την γαλήνη σε αυτό. Η επίτευξη προσωπικών και επαγγελματικών στόχων, η απόκτηση επικοινωνιακών δεξιοτήτων και η ενίσχυση σχέσεων, η διαχείριση ψυχολογικών προβλημάτων και του πόνου είναι μερικά από τα θέματα τα οποία βοηθά η Κυκλική Ολιστική Θεραπεία τον άνθρωπο, εμποτίζοντας τον με θετικά συναισθήματα.

Πόσες συνεδρίες θα χρειασθώ;

Η Κυκλική Ολιστική Θεραπεία είναι μια δυναμική θεραπευτική μέθοδος σύνδεσης του ατόμου με τον συναισθηματικό του κόσμο. Ο ακριβής αριθμός συνεδριών ποικίλει από άτομο σε άτομο. Μια πλήρης και ολοκληρωμένη θεραπεία επιτυγχάνεται μόνο όταν εντοπιστεί η έλλειψη των θετικών συναισθημάτων που δημιουργούν τα προβλήματα και στην γεμίσει το κενό των συναισθημάτων αγάπης με την ίδια την αγάπη.

Η Κυκλική Ολιστική Θεραπεία είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος. Είναι μια κατάσταση ελαφριού αγγίγματος στα άκρα και στο κεφάλι , μέσα από το οποίο βιώνουμε την νοητική και σωματική ηρεμία. Το άτομο επιλέγει αν θα έχει ανοικτά τα μάτια του ή αν θέλει να επικοινωνεί με αναλυτική συζήτηση  κατά την διάρκεια της εμπειρίας της Κυκλικής Ολιστικής Θεραπείας, καθώς και την επιλογή αυτών που θα κάνει και θα πει. Αν θέλει μπορεί να κρατά για τον εαυτό κάποιες από τις σκέψεις και τα μυστικά του χωρίς να είναι απαραίτητα σημαντικό να τα μοιραστεί με τον θεραπευτή του. Πολλές φορές παίρνει απαντήσεις σε ερωτήματα που τον βασάνιζαν καιρό και έτσι μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του και να προχωρήσει σε αυτοθεραπεία.

Η Κυκλική Ολιστική Θεραπεία σε επανάληψη μερικές φορές φέρνει αλλαγές στο άτομο χωρίς καμιά προσπάθεια.  Το άτομο νιώθει ηρεμία και γαλήνη μέσα του. Έχει καθαρό μυαλό και παίρνει συνειδητές αποφάσεις για οτιδήποτε τον απασχολεί. Η σύνδεση του ατόμου με τα συναισθήματα του και ιδιαίτερα με τα άγνωστα ή τα καταπιεσμένα συναισθήματα του ίσως στην αρχή να του δημιουργούν άβολες και έντονες αντιδράσεις. Ωστόσο, η απελευθέρωση και η εκτόνωση όλων των συναισθημάτων είναι θεραπευτική τόσο για το σώμα όσο και για το νοητικό και συναισθηματικό κόσμο.

Με την Κυκλική Ολιστική Θεραπεία το σώμα του απελευθερώνει τοξίνες, και η σκέψη του γίνεται θετική λόγω του ότι εμποτίζετε με θετικά συναισθήματα, μπορεί να αποδέχεται και να αποφασίζει εύκολα ενώ, αρχίζει να βλέπει τις θετικές αλλαγές γύρω του και έτσι αυξάνεται η αυτοπεποίθηση του. Τροφοδοτώντας τόσο το σώμα όσο και τα συναισθήματα και το νου με θετικά στοιχεία και συναισθήματα έχει ως βασικό αποτέλεσμα για το άτομο να βελτιώνει σιγά σιγά τις σχέσεις του με τους γύρω του.

Με την Κυκλική Ολιστική Θεραπεία το σώμα του απελευθερώνει τοξίνες, και η σκέψη του γίνεται θετική λόγω του ότι εμποτίζετε με θετικά συναισθήματα, μπορεί να αποδέχεται και να αποφασίζει εύκολα ενώ, αρχίζει να βλέπει τις θετικές αλλαγές γύρω του και έτσι αυξάνεται η αυτοπεποίθηση του.