Αφού γίνει η σύλληψη ακολουθεί η υπέροχη εμπειρία της κυοφορίας, όπου το παιδί σου, μεγαλώνει και αναπτύσσεται κάθε λεπτό, μέσα από σένα. Η ύπνωση κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, βοηθά να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη διώχνοντας  οποιουσδήποτε φόβους και ανησυχίες που πιθανόν να αναστατώνουν την καθημερινότητα σου και κατ’ επέκταση την ίδια την εγκυμοσύνη και το παιδί μέσα σου. Οι αλλαγές στην ζωή σου, στο σώμα σου αλλά και στην συναισθηματική – ορμονική σου κατάσταση είναι έντονες και καλείσαι να προσαρμοστείς σε αυτά τα νέα δεδομένα.

Η  ύπνωση κατά την Εγκυμοσύνη με την χρησιμοποίηση βαθιάς χαλάρωσης βοηθά, την μέλλουσα μητέρα να ρυθμίσει τον καρδιακό ρυθμό και τις σωματικές λειτουργίες της, τα συναισθήματά της, καθώς και να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τυχόν φόβους ή ανησυχίες, ναυτία. Η ύπνωση κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, αυξάνει την αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης δημιουργώντας μια υπέροχη εμπειρία εγκυμοσύνης τόσο για την μέλλουσα μητέρα όσο και για το παιδί. Επίσης, βοηθά να αποφευχθεί ο  πρόωρος τοκετός,  ανακουφίζει από άγχος, αποδοχή των αλλαγών στην ζωή της μέλλουσας μητέρας, δυναμώνει τον δεσμό με το μωρό αλλά και με τον σύντροφο, κτλ. Ώστε η εγκυμοσύνη να είναι μια όμορφη εμπειρία.

Η Ύπνωση κατά την εγκυμοσύνη, προσφέρει την εξοικείωση με την εφαρμογή των τεχνικών και τις δεξιότητες χαλάρωσης που χρειάζεσαι κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Η ύπνωση κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, βοηθά να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη διώχνοντας  οποιουσδήποτε φόβους και ανησυχίες που πιθανόν να αναστατώνουν την καθημερινότητα σου.