Εφαρμόζοντας τις τεχνικές της Υπνοθεραπείας έχω βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να σταματήσουν το κάπνισμα. Η μόνη προϋπόθεση για να εφαρμόσουμε αποτελεσματικά τις τεχνικές της υπνοθεραπείας και να πετύχουμε την διακοπή καπνίσματος είναι να έχετε αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να διακόψετε αυτή την συνήθεια, το κάπνισμα.
Αν έχετε, λοιπόν αποφασίσει να σταματήσετε το κάπνισμα, με το πρόγραμμά μου, μπορούμε να αλλάξουμε την συνήθειες σας και να γίνεται μη καπνιστής, σε μόλις μία συνεδρία!
Έχω αναπτύξει το Πρόγραμμα Κερδίζοντας Την Υγεία Μου Διακόπτοντας Το Κάπνισμα χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό τεχνικών υπνοθεραπείας και NLP. Το Πρόγραμμα Κερδίζοντας Την Υγεία Μου Διακόπτοντας Το Κάπνισμα είναι ένα πλήρες πρόγραμμα που βοηθά εκατοντάδες ανθρώπους να σταματήσουν το κάπνισμα και έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αντιμετώπιση των προσωπικών σας λόγων και αιτιών που σας ταυτίζουν με την συμπεριφορά του καπνίσματος.
Σε μία μόνο συνεδρία υπνοθεραπείας, με το Πρόγραμμα Κερδίζοντας Την Υγεία Μου Διακόπτοντας Το Κάπνισμα, μπορούμε να εντοπίσουμε και να επαναπρογραμματίσουμε τις συγκεκριμένες συναισθηματικές, σωματικές, κοινωνικές αιτίες και λόγους που σας οδηγούν στην συνήθεια του καπνίσματος. Καθώς επίσης, να εντοπίσουμε τις ατομικές συνήθειες που σχετίζονται με τη συνήθεια του καπνίσματος, του συγκεκριμένου ατόμου, και να τις τροποποιήσουμε.
Η Μέθοδος της Υπνοθεραπείας βοηθά τον νέο μη-καπνιστή να τερματίσει αυτή την συνήθεια χωρίς παρενέργειες, όπως αύξηση του σωματικού βάρους, άγχος και αντικατάσταση της συνήθειας του καπνίσματος.

Το Πρόγραμμα Κερδίζοντας Την Υγεία Μου Διακόπτοντας Το Κάπνισμα, εφαρμόζει την τεχνική της ύπνωσης και του NLP στα δύο επίπεδα του συνειδητού και του ασυνείδητου νου. Παίρνουμε αποφάσεις, σκεφτόμαστε και ενεργούμε με το συνειδητό μας ενώ το ασυνείδητο ελέγχει τις συνήθειές μας. Σε χαλαρή κατάσταση γνωστή ως ύπνωση, μπορούμε να επικοινωνούμε κατευθείαν με το ασυνείδητο, να επαναπρογραμματίσουμε ή και ακόμη να διαγράψουμε από το ασυνείδητο νου συγκεκριμένες συναισθηματικές, σωματικές, κοινωνικές αιτίες και τις ατομικές συνήθειες, που σας οδηγούν στο κάπνισμα. Αυτός είναι ο λόγος που η μέθοδος της ύπνωσης, είναι τόσο γρήγορη και εύκολα αλλάζει συνήθειες μιας ολόκληρης ζωής.

Αν αναρωτιέστε κατά πόσον το σύστημα αυτό θα λειτουργήσει για σας! Οφείλω να σας ομολογήσω ότι όσοι έχουν πάρει την απόφαση να σταματήσουν το κάπνισμα μπορούν να είναι επιτύχουν την διακοπή καπνίσματος με το Πρόγραμμα Κερδίζοντας Την Υγεία Μου Διακόπτοντας Το Κάπνισμα.
Θα απολαύστε άμεσα την διακοπή καπνίσματος, απλώς και μόνο επειδή αμέσως θα αισθάνεσαι μη-καπνιστής. Πολλοί άνθρωποι δεν βιώνουν καθόλου συμπτώματα στέρησης μετά τη συνεδρία του Προγράμματος. Στην πραγματικότητα, μερικοί αισθάνονται σαν να μην έχουν καπνίσει ποτέ.
Το σύστημα είναι ασφαλές και βασίζεται κυρίως σε τεχνικές ύπνωσης και NLP. Και τα δύο αυτά συστήματα είναι απολύτως ασφαλής. Η συνέδρια διεξάγεται σε συνεργασία με υπνοθεραπεύτρια και ατομικά. Καθόλη την διάρκεια της συνεδρίας, είστε σε επικοινωνία με μένα και έχετε πλήρη τον έλεγχο του εαυτού σας ανά πάσα στιγμή με την δυνατότητα να τερματίσετε την συνεδρία οποιαδήποτε στιγμή. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας τίποτα δεν μπορεί να γίνει ή να κάνει η υπνοθεραπεύτρια ενάντια στη θέλησή σας! Η ύπνωση είναι μια ασφαλής, χαλάρωση και ευχάριστη εμπειρία.
Οι λόγοι που οδηγούν κάποιο άτομο στην συνήθεια του καπνίσματος ποικίλλει από άτομο σε άτομο, κατά συνέπεια, οι εφαρμογές των τεχνικών μπορεί να διαφέρουν. Το πρόγραμμα που εφαρμόζεται για την διακοπή καπνίσματος είναι εξατομικευμένο, και θα σας βοηθήσει με τις περιοχές που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια. Και δεδομένου ότι το Πρόγραμμα Κερδίζοντας Την Υγεία Μου Διακόπτοντας Το Κάπνισμα προσαρμόζετε στην δική σας εξατομικευμένη περίπτωση ώστε να αντιμετωπίσετε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, γίνεστε ένας μη καπνιστής σε μία μόνο συνεδρία, γρήγορα εύκολα και απλά.

Η Μέθοδος της Υπνοθεραπείας βοηθά τον νέο μη-καπνιστή να τερματίσει αυτή την συνήθεια χωρίς παρενέργειες, όπως αύξηση του σωματικού βάρους, άγχος και αντικατάσταση της συνήθειας του καπνίσματος.