Βιωματικό Εργαστήριο: Προσωπικής Ανάπτυξης και Συζήτηση

Τα μαθήματα προσωπικής ανάπτυξης και συζήτηση, απευθύνονται σε άτομα τα οποία έχουν ήδη γνωρίσει τις τεχνικές ύπνωσης και αυτοβελτιώσης. Στις τρίωρες συναντήσεις θα αναπτύσσονται θέματα ανάπτυξης της προσωπικής συνειδητότητας, της αυτογνωσίας και της αυτοπεποίθησης. Με τεχνικές αυτοβελτίωσης και διαλογισμού, και μέσα από μελέτες και συζητήσεις, ανάγνωση και ανάλυση κειμένων και βιβλίων σε συνδυασμό με τις τεχνικές ύπνωσης, το βιωματικό εργαστήριο θα στοχεύει την προσωπική και ομαδική ανάπτυξη των δυνατοτήτων των συμμετεχόντων. Ο κύκλος των μαθημάτων προσωπικής ανάπτυξης και συζήτησης, θα διαρκέσει 8 μήνες σε 14 συναντήσεις των 3 ωρών ανά δύο βδομάδες.

Στα βιωματικά εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης και συζήτηση: Οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε πιο βαθιά επαφή με το υποσυνείδητο τους και θα οδηγηθούν σε βαθύτερη επεξεργασία και λειτουργία των ήδη υπαρχουσών γνώσεων.

Οι συμμετέχοντες στις ομάδες συναντήσεων δεν θα υπερβαίνουν τα 8 άτομα.

Βιωματικό Εργαστήριο: Σχέσεις Και Επικοινωνία

Στο βιωματικό εργαστήριο σχέσεις και επικοινωνία αναπτύσσονται οι τρόποι με τους οποίους ανατρέπουμε τα εμπόδια που έχουμε για να βιώνουμε υγιής και ευτυχισμένες σχέσεις με τον σύντροφο μας αλλά και με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Στόχος αυτού του βιωματικού εργαστηρίου είναι

  1. να πετύχουμε συντροφικότητα και ισορροπία στις σχέσεις μας,
  2. να κατανοήσουμε γιατί μας μαγνητίζουν επανειλημμένα λάθος άνθρωποι και πως αλλάζει αυτό,
  3. πως προσελκύουμε ανθρώπους και καταστάσεις που επιθυμούμε,
  4. πως δημιουργούμε σταθερές και ισορροπημένες σχέσεις

και όχι μόνο το βιωματικό εργαστήριο σχέσεις και επικοινωνία θα βοηθήσει σε σχέσεις φιλίας, οικογενειακές, προσωπικές ερωτικές και επαγγελματικές.

Βιωματικό Εργαστήριο: Διατροφικών Συνηθειών και Βάρους

Στο βιωματικό εργαστήριο διαχείρισης διατροφικών συνηθειών και βάρους κατανοούμε τα αίτια που προκαλούν αναστάτωση στις διατροφικές μας συνήθειες και επιλέγουμε καινούργιες συνήθειες που θα μας βοηθήσουν να ελέγξουμε το σωματικό βάρος και να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά. Στόχος αυτού του βιωματικού εργαστηρίου είναι αλλάζοντας τις διατροφικές μας συνήθειες να κερδίσουμε ευεξία και ενέργεια απελευθερώνοντας το σώμα από τα περιττά κιλά.

Το βιωματικό εργαστήριο θα βοηθήσει στην αλλαγή συνηθειών και ψυχική ενδυνάμωση για αντιμετώπιση της νευρικής διατροφικής συμπεριφοράς. Ένας συνδυασμός δυναμικών τεχνικών και θεραπειών για μόνιμο αποτέλεσμα!

Βιωματικό Εργαστήριο: Ανάπτυξη Δυνατοτήτων

Στα βιωματικά εργαστήρια ανάπτυξη δυνατοτήτων, μπορούν να συμμετάσχουν άτομα που για πρώτη φορά έρχονται σε επαφή με τεχνικές ύπνωσης και αυτοβελτίωσης. Στις συναντήσεις θα αναπτυχθεί η δύναμη του υποσυνείδητου νου και θα δίνονται ασκήσεις για ανάπτυξη των δυνατοτήτων του.

Στα βιωματικά εργαστήρια ανάπτυξη δυνατοτήτων και προσωπικής ανάπτυξης οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να έχουν επαφή με το υποσυνείδητο τους και να εντοπίζουν τα πραγματικά συναισθήματα και καταστάσεις που τους αφήνουν στάσιμους στην ανάπτυξη τους. Οι τεχνικές αυτοθεραπείας, αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης θα αναλύονται σε κάθε συνάντηση, ώστε ο συμμετέχοντας να απολαμβάνει και πρακτικά το υποσυνείδητο μέρος του μυαλού ώστε να φέρει επιτυχία σε όλους τους τομείς και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Οι συμμετέχοντες στις ομάδες συναντήσεων δεν θα υπερβαίνουν τα 8 άτομα.

Βιωματικό Εργαστήριο: «Μάθετε πως η χρήση και εφαρμογές της μεθόδου υπνοθεραπείας μπορεί να βοηθήσει στον τοκετό»

Ένα μεγάλο μέρος του πόνου που βιώνουν οι γυναίκες κατά τον τοκετό οφείλεται στο φόβο αυτής της πρωτόγνωρης εμπειρία της γέννας  που κάνει τους μυς να σφίγγονται και να αντιστέκονται σε αυτή τη φυσική λειτουργία.

Στα μαθήματα αυτο-ύπνωσης για εγκύους, οι μέλλουσες μητέρες μαθαίνουν να είναι αυτοδύναμες και να αναπνέουν σωστά και έτσι μειώνεται ο φόβος και το άγχος για και κατά τον τοκετό, έρχονται περισσότερο σε επαφή με το σώμα τους, τον σύντροφο και την ζωή που μεγαλώνει μέσα τους. Καθώς επίσης, προετοιμάζονται για έναν ευχάριστο τοκετό όπου ελαχιστοποιείται ο πόνος που προκαλείται από τις έντονες συσπάσεις της μήτρας στην διάρκεια του τοκετού.

Στα μαθήματα αυτο-ύπνωσης για εγκύους, οι μέλλουσες μητέρες μαθαίνουν να είναι αυτοδύναμες και να αναπνέουν σωστά, έτσι μειώνεται ο φόβος και το άγχος για και κατά τον τοκετό. Οι εγκυμονούσες έρχονται περισσότερο σε επαφή με το σώμα τους, τον σύντροφο και την ζωή που μεγαλώνει μέσα τους. Επίσης, οι μέλλουσες μητέρες προετοιμάζονται για έναν ευχάριστο τοκετό όπου ελαχιστοποιείται ο πόνος που προκαλείται από το άγχος, που κάνει τους μυς να σφίγγονται και να αντιστέκονται σε αυτή τη φυσική λειτουργία του γυναικείου σώματος.

Στα βιωματικά εργαστήρια για εγκύους διδάσκονται: Τεχνικές Αυτό-ύπνωσης,  επαναπρογραμματισμός πεποιθήσεων, απαλλαγή από τον φόβο του τοκετού, τεχνικές χαλάρωσης, τεχνικές αναπνοών και εκπαίδευση διαχείρισης πόνων τοκετού.

Χρειάζονται τουλάχιστον τρεις συμμετοχές για να ξεκινήσει το βιωματικό εργαστήριο «Μάθετε πως η χρήση και εφαρμογές της μεθόδου υπνοθεραπείας μπορεί να βοηθήσει στον τοκετό». Σημειώστε, ότι η εγκυμοσύνη και ο τοκετός είναι πολύ προσωπική και ευχάριστη διαδικασία και συνήθως οι έγκυες προσανατολίζονται σε προσωπικές συναντήσεις, μαζί με τους συντρόφους τους κάποιες φορές, για αυτό το λόγο έχουμε ειδικά πακέτα για εγκυμοσύνης και τοκετού για ζευγάρια.